NO WORRY, BEEF CURRY

Tjuu!
Kom hem för ett tag sen från jobbet, och om 3 dagar är de slut! Idag är de fint väder så vi ska väl vara ute medans de håller för snart kommer väl regnet igen -.- Igår va jag inne på Café 60 med Therese Amanda Paulina och Ellen, nice ;)
Träffade på några killar som började ställa massa frågor om vad vi brukar prata om och sånt så vi svarde på de, och sen började dom snacka om massa annat kommer inte ens ihåg vad. Men nu ska jag sluta skriva för jag ska äta, Bye!

Varning för ap öra!


MIDSOMMAR

Hello!
Idag blir de att åka till farfar och träffa släkten och sen ska jag Amanda och Therese vara hos mig och grilla.
Jag ska nog ta lite bilder under kvällen här och sen lägga ut direkt eller nåt för under kvällen orkar jag inte sitta med en kamera men jag tar alltid kort med mobilen iallafall så ni kanske får några drägg bilder :p

Igår va vi ute och spelade kort ett tag och det började med en liten droppe som jag fick i pannan och sen öste de ner från ingenstans -.- Så vi gick upp till mig och färgade Therese´s hår och sen drog jag vidare ut till några fler. Men nu ska jag inte skriva nåt mer börjar bli tråkigt att inse hur tråkigt mitt liv är haha :p Hejdå!

SKILLNAD?!

Lyssnade ju på TH när jag va mindre och då hade dom sina egna stilar lite rock/punk-aktigt men kolla nu :O
Nu ser dom ju bra ut :p


RÖSTA PÅ MIN KLÄNNING!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


GODNATT IGEN

Är så jävla trött de går inte att förklara.. Gick ju som sagt upp klockan 6 imorse som alla andra dagar och efter lunch va jag och Therese klara med allt vi skulle göra, vilket är rekord!
Så nu har jag precis dushat och ska sova annars kommer jag somna när vi handlar eller nåt.. Men jag skriver nåt senare och en sak till, vädret suger!!!!

PICTURES


LÄNGESEN?

Hej, jag har lyckats skriva ett inlägg och lagt upp bilder på en månad kanske?

Idag har jag jobbat som jag har gjort i snart 2 veckor, så de blev att gå upp klockan 6 imorse och gå till jobbet.. Men nu har jag precis kommit hem, har varit och träffat Filip snabbt eftersom han åker idag.. Och nu äter jag jordgubbar ;)

Kanske ska berätta lite om vad som har hänt under den tiden som jag inte har bloggat.

Jag har skaffat somamrjobb vilket innebär att jag måste gå upp klockan 6 på morgonen och slutar vid 3 -.- Men om man vill ha pengar så får man väl jobba för de, så har jag haft bal också så jag kan lägga upp några bilder från de. Sen har jag väl inte gjort så mycke intressant utan mest varit med mina buddies och gått på audition som jag hoppas gick bra ;) men nu ska jag sluta skriva. Bye!

 

 


INGET MER BLOGGANDE FÖR I HELGEN

För idag åker jag på klassresa!
Vi ska till värmdö och de som suger lite är att det komemr vara upp till 26 grader här i kallhäll medans det är ungefär 17 grader där :( Men men, de blir nog kul ändå.
Men hur som helst så blir det inget bloggande för mig förens på måndag för när jag kommer hem på söndag ska jag bara byta om snabbt och sen ska jag Amanda och Therese åka och kolla på Big Brother finalen :D
Så hejdå för nu!

BILDER FRÅN IGÅR


DAGENS OUTFIT

Linne - H&M

Shorts - Avklippta cheapmonday jeans

Så ska jag ha mina ballerina också.

Nu ska jag gå och möta Amanda och sen ska vi gå ut i de fina vädret och sola ;)


RSS 2.0